Over Hilma

Mijn naam is Hilma de Roo, 56 jaar en van oorsprong (Z)-verpleegkundige. Ik ben opgegroeid in een warm gezin, waarin mij alle mogelijkheden geboden zijn om de dingen te doen die ik graag wilde. Al van jongs af aan was ik al geboeid door drijfveren en onbewuste gedragingen van mensen en het bleef me maar bezighouden waarom er niet voldoende naar de onderliggende emoties gekeken werd.

Al ruim 35 jaar bestaat mijn werk uit het begeleiden en coachen van mensen met een hulpvraag op verschillende levensgebieden (o.a. mensen met een beperking en/of een psychische kwetsbaarheid) Verschillende organisaties met dito visies passeerden zo de revue. Hier heb ik veel geleerd over de ander, maar ook mijn eigen processen doorleeft en veel doorgemaakt.

De grote ommekeer in mijn leven kwam toen mijn kinderen werden geboren (2000/2008). Zij hebben mij geleerd om ook op een andere wijze te kijken naar het leven zelf en de uitdagingen hierin. Hierdoor heb ik vele trainingen en opleidingen gevolgd en me verdiept in allerlei genees-en behandelwijzen. Van energetische behandelwijzen, Integra-A, orthomoleculaire voeding tot NLP en systemisch werk. Zo heb ik vele inzichten, antwoorden en kennis opgedaan die ik nu inzet als complementair therapeut.

Uiteindelijk ben ik de studie voor NEI®-therapeut gaan volgen en vond daar de ontbrekende puzzelstukjes op het gebied van vele levensvragen. In 2006 besloot ik mijn eigen praktijk aan huis te starten. 

In mijn praktijk ga ik graag met je mee op reis op jouw levenspad om te kijken wat je nodig hebt om je eigen kracht weer te (her)vinden of te versterken. Voel je welkom om vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen.

Niet alleen verdiep ik me in anderen, maar ik blijf mezelf ook steeds bijscholen en verdiepen. Zo trek ik me jaarlijks terug in een (stilte) retrait, doe aan mindfulness, zelfcompassie en yoga. Mijn registraties kun je vinden onder het kopje Vergoedingen.

Kennis maken?

Klik op de knop om meteen een afspraak in mijn agenda te maken.