Behandelingen

NEI®-therapie

Wat weerhoudt ons om een gelukkig leven te leiden? Waarom lukt het ons niet om alles uit het leven te halen wat er in zit? Waarom blokkeren we onszelf?

Het antwoord ligt in onszelf!! Ontdek met NEI®-therapie hoe je onbewuste blokkades kunt opsporen en helen/verwerken. Het is een samenvoeging uit het beste van verschillende behandelwijzen zoals homeopathie, accupunctuur, Kinesiologie en NLP (Neuro Linguïstisch programmeren)

Alles wat we meemaken wordt opgeslagen in ons onderbewustzijn. In onze cellen zit een geheugen van elk detail uit je leven van alle emoties die niet zijn geuit en/of verwerkt. Hierdoor ontstaan emotionele energetische blokkades die voor een scala aan klachten en onbalans kunnen zorgen. Uiteindelijk kan dit ook uitmonden in fysieke klachten. 

 

Opsporen van emotionele blokkades

Door middel van spiertesten zoek ik contact met het onderbewustzijn om de emotionele blokkades op te sporen. Je onderbewustzijn kun je zowel positief als negatief beïnvloeden en zo emotionele blokkades uit het verleden oplossen die connectie maken met klachten in het hier en nu. NEI® is een complementaire therapie om je onbewuste processen bewust te maken. Er zijn geen ellenlange praatsessies nodig, omdat je snel tot de kern komt.

NEI®-therapie is voor veel klachten inzetbaar: vermoeidheid, burnoutklachten, moeite met grenzen aangeven, niet kunnen afvallen of stoppen met roken, hooggevoeligheid, relatieproblematiek, opvoedingsproblematiek en verwerken van trauma’s. Ook is het een fijne therapie om in te zetten bij persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van eigen mogelijkheden. 

Levensloopbegeleiding

In mijn praktijk begeleid ik mensen die op psychisch gebied kwetsbaar zijn, een beperking hebben en/of moeite hebben met het reguleren van emoties.

Ik zie met grote regelmaat mensen die de diagnose ASS (Autisme Spectrum Stoornis) hebben gekregen. Dit is een neurobiologische kwetsbaarheid die te maken heeft met een vertraagde en versnelde rijping van de hersenen. Martine Delfos noemt dit in haar theorie de MASIP (Een regenboog aan leeftijden in 1 persoon gedurende de dag en het hele leven)

Vanuit mijn eigen gezin weet ik als geen ander hoe dit er in het dagelijkse leven uit ziet en hoe hard er gewerkt moet worden om mee te kunnen draaien in de maatschappij. Het is vallen en opstaan en samen zoeken naar succeservaringen. Dit kan ook leiden tot onbegrip vanuit de omgeving (school, werk, familie) In mijn praktijk kun je bij mij terecht voor levensloopbegeleiding vanuit WLZ of PGB. Extra begeleiding op de momenten dat het nodig is en wanneer je doelen behaald zijn, kan de begeleiding (tijdelijk) stopgezet worden. Kortdurende trajecten kunnen vanuit de aanvullende verzekering vergoedt worden. Bel of mail voor meer informatie om de mogelijkheden te bespreken.

Ook gezinsleden (ouders, partners) kunnen voor begeleiding en ondersteuning bij mij terecht. Ik ben autisme (vriendelijke) coach en overprikkelingscoach met ruim 35 jaar ervaring in de begeleiding van mensen met autisme. Doordat ik complementair therapeut ben, heb ik extra tools om je te helpen bij bv overprikkeling

Kennis maken?

Klik op de knop om meteen een afspraak in mijn agenda te maken.